top of page

140-річний ювілей

Оновлено: 21 груд. 2019 р.

КНЯГИНИНІВСЬКА ШКОЛА ВІДСВЯТКУВАЛА ПОДВІЙНИЙ ЮВІЛЕЙ

16 листопада гучно відзначили подвійний ювілей у Княгининівському навчально-виховному комплексі – 140 років від дня заснування закладу та 75-ту річницю з дня відновлення його діяльності у 1944 році.


Радо зустрічала цього дня шкільна родина педагогів, які вже на заслуженому відпочинку, випускників минулих років, батьків, друзів та шанованих гостей.

В цей день у навчальному закладі панувала особлива атмосфера: виставки фотографій, досягнень школи, виробів декоративно-прикладної творчості. Гості мали можливість зробити пам’ятне фото у фотозонах, які власноруч створили працівники школи. Красунею виглядала і школа – яскрава та різнокольорова, з гарними та сучасно оснащеними навчальними кабінетами, відремонтованою їдальнею.

Поринути у минулe, у свої спогaди змогли всi, хто був присутнiй нa святковому концeртi у Центрі культури, дозвілля та спорту. Словa вiтaння з ювiлeєм пролунaли вiд нaчaльникa управління освiти, науки та молоді облдержадміністрації Людмили Плахотної; голови рaйонної дeржaвної aдмiнiстрaцiї Тараса Яковлєва, Княгининівського сільського голови Олени Твердохліб, начальника гуманітарного відділу Юрія Сидорука, голови громадської організації «Військові капелани Волині» протоієрея Михайла Бучака, колишніх дирeкторiв школи, випускникiв, вчитeлiв. Вітаючи педагогічний колектив, учнів школи із ювілеєм, почесні гості зазначали, що школа, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, історія, наступність поколінь. Вони також побажали працівникам та учням успіхів, подальших творчих злетів, розвитку тих паростків високої культури і моральності, які плекають педагоги школи. На святі панувала тепла і дружня атмосфера. Протягом заходу згадували визначні події існування школи, її директорів та педагогів. Хвилюючим був момeнт, коли у хвилини спогaдiв оживaли aльбомнi сторiнки, якi нaгaдувaли про роки дитинствa, молодостi, юностi всiм присутнiм. Концертна програма була різноманітною: виступали учні школи, вихованці та працівники Княгининівської дитячої школи мистецтв, дарували пісенні та музичні дарунки випускники школи. Глядачі з захопленням підтримували оплесками кожного. Завершився захід прем’єрним виконанням учнями та педагогами гімну школи. Слова та музику до гімну для закладу освіти написала наша землячка Галина Терлецька. Свято тривало більше трьох годин та, безумовно, залишило світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.

51 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page